Rabarberis

Iscreme

200 ml. fløde

200 ml. minimælk

400 ml. rabarbersirup med vanilje (se opskrift under kategorien “Saft, sirup & marmelade”)

150 g. æggeblomme

Lidt friskpresset rødbedejuice

Fremgangsmåde

Kog fløde, mælk og rabarbersirup op, og hæld det i en tynd stråle ned i æggeblommerne mens du pisker.

Legér cremen ved middel varme (varm den langsomt op til den tykner) til 83 grader under konstant piskning og kom den på køl i en ren bøtte, natten over.

Når cremen er helt kold, kan du køre den på ismaskine til den ønskede konsistens.

Her er isen serveret med karamelliseret hvid chokolade & sprøde rødbedeflager.

Den her is er meget frisk og samtidig cremet . Hvis du godt vil have den lidt federe, kan du erstatte minimælk med sødmælk.

Velbekomme!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.